THIS BLOG IS UNDER RENOVATION!

Personality Test-3


Mari Lihat Personaliti Anda

SOALAN:

Anda tidak memberi perhatian ketika berjalan. Maka anda terlanggar seseorang. Pasu bunga mahal yang dipegang oleh orang itu telah jatuh dan pecah. Apa yang anda akan cakap sekiranya anda terlanggar seseorang?

1. "Berhati-hati ketika berjalan."

2. "Apa boleh buat? Di sini kebetulan ada batu besar!"

3. "Minta maaf! Saya ganti rugi!"

4. "Minta maaf! Minta maaf! Minta maaf!"


*************************************************************************************


1.
Anda seorang yang tidak bertanggungjawab.

2.
Anda tidak mudah bagi orang lain melihat perasaan anda.

3.
Anda seorang yang bertanggungjawab dan baik hati.

4.
Anda seorang yang jujur dan pandai berfikir.

3 kata-kata hikmah:

serunaiklang_91 said...

assalamualaikum...

trtanya2 ni.napa hang ske warna yg pudar...(lain citarasalah kiter..)
wlupon blog hang cam blog org dulu2...haha(pudar ngat)...takper...hampeh macam mana pon....insyaALLAH kunjung gak....hehe

jgn marah!!

no_Brain but intel_Inside said...

aku bkn nk wrne pudar tu. aku nk corak blkg die je. lg pun spatutnye corak ni utk bhgn header(bhgn plg ats) je. dan bhgn content n sidebar (bhgn bwh die) ni sbnrnye wrne putih. tp x smart la spt yg dharap contoh die. jd aku tukr transparent. dpt la sume dpt corak bckground.

xpe2, kritikn mmbina. laen kli aku nk bljr lg cam ne nk btul kn spatutnye ni. insyallah.(x brani nk tukr layout lg sbb layout die ni dh smart cme bckground je la x ok)

thnx 4 d komen.

tiqaxu said...

salam jalan2 kat umah pak cik misz sk...(serunai) hehe....


adoi padatnye komen ko cik serunai...
sabar lar yer ada ank sdare mcm nih~~ hoho...